I sandhed et "dogme" indlæg

Nyt kontor

 

nyt

Så fik jeg endelig nøgler til mit nye kontor i Bredgade. Og selvom det er småt er det super cool.

Lige udenfor mit kontor har jeg et lille køkken med te fra Perchs og stempelkander til kaffe. Når jeg vil lave en kande kaffe hænger jeg blot stempelkanden op under en kværn som afmåler og maler kaffebønnerne direkte ned i stempelkanden, så her dufter skønt af friskmalet kaffe. Og så er der både almindeligt vand og danskvand i vandhanen. Nice.

I receptionen står de sødeste piger og sender mine gæster op, når de ankommer og alt er bare super velfungerende. Jeg skal hverken tænke på internet, varmeforbrug, rengøring eller indkøb af toiletpapir – alt det spiller bare. Og hvis jeg får lyst til at spise frokost i husets café eller bestille frugt til kontoret booker jeg og betaler via en app på min mobil. Det er da mega cool.

Jeg er så glad for mit valg af location. Nu mangler jeg til gengæld bare nogle møbler. Jeg har bestil en stol og en mini sofa i flot grå velour, men ak, der er 12 ugers levering, så indtil da har jeg medbragt et par stole hjemmefra (og er således ikke super populær derhjemme). Og så mangler jeg en masse småting som eksempelvis lamper og billeder osv.

Jeg har desværre været sløj med feber de sidste dage, men jeg glæder mig som en baby til at have klienter i de nye omgivelser. Her er vildt hyggeligt og trods feber har jeg næsten ikke haft lyst til at tage hjem under dynen. Til gengæld har jeg brugt sygdom og nødvendigheden af at forebygge tilbagefald som alibi for at købe et par nye indendørs sko jeg kan have på, når jeg er på arbejde (ok, det er vist lidt af et arkitekttegnet selvbedrag. Jeg ville nok bare ha’ de sko).

img_0852 img_0863 img_0861img_0843img_0883

Min første gæst jeg skal prøve ‘systemet’ af på er ikke engang en klient, men en journalist fra dr.dk som kommer og laver et interview med mig i forbindelse med en mindre rolle jeg har i dokumentar serien ‘Gift ved første blik’, som ruller over skærmen på DR 1 nu på onsdag. Jeg har ikke selv fulgt med i de forrige sæsoner dengang de blev sendt, så jeg er spændt på at se udsendelserne ‘live’ denne gang. ‘Gift ved første blik’ er i øvrigt et interessant koncept som jeg kunne skrive meget mere om, men det kræver nok sit eget indlæg fremfor en plads i en outtro om mit nye kontor.

Så nu vil jeg gå til til køjs – og prøve at komme de sidste virus rester til livs.

G’nat fra mig.

Kh Sisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I sandhed et "dogme" indlæg