Nyt kontor

Get shit done

img_0890

Hvad er mere oplagt på en kold og våd søndag end at spise en stor fed fastelavnsbolle med mocca creme. Ingenting. Så det har jeg gjort, mens jeg prøvede at rydde op i bunkerne på mit skrivebord.

Nogen gange er det som om, at bunkerne bare ikke bliver mindre uanset hvad man stiller op. Forleden fik jeg endelig købt en ramme til en plakat, men idet jeg gik ind af døren ramte den min dørkarm og smadrede. Altså om igen. Og i går gav jeg et interview til en journalist fra dr.dk, men billederne hun tog blev dårlige, så nu skal vi mødes en gang mere. Og så skal jeg nok undlade at nævne ét eneste ord om mit kuldsejlede website-eventyr, da jeg allerede har pivet over det her. Det er også en ommer. Suk.

Heldigvis har jeg lært mig selv ikke at prøve at overskue tingene, når de bliver for uoverskuelige. I stedet for rydder jeg bare en bunke af vejen ad gangen, og på den måde er der fremdrift i tingene selvom jeg ikke kan overskue dem. Og når jeg så er mere frisk og prøver at få et overskud over situationen, så har jeg allerede tilbagelagt nogle af opgaverne, mens jeg stadig var i underskud – og så er tilværelsen pludselig langt fra så modbydelig, som jeg kunne have frygtet.

Hvis man bruger størstedelen af sin tid på at prøve at overskue og finde løsninger på sit ‘besværlige’ liv, vil man ikke have det særligt godt. Så er man konstant ophængt i trussels-relaterede tanker og det kaster konstante negative følelser og fornemmelser af sig. Det er langt bedre bare at “gøre noget” når man ved, at man har travlt og er bagud.

Og det er man vel egentlig altid. Det er jeg ihvertfald. Som selvstændig og med 4 børn er jeg pr. definition bagud. Det er et vilkår i mit liv. Men jeg prøver så vidt muligt ikke at stresse over det ved ikke hele tiden at tænke over alt det, som er galt i mit liv eller burde være anderledes. For der er rigeligt at tænke over. For eksempel så der sådan her ud under min datters seng, da jeg tidligere i dag trak den ud fra væggen for at finde en oplader:

img_0884

Det gav naturligvis anledning til en mindre forstyrrelse i den ellers så hyggelige søndags stemning herhjemme, men den slags forstyrrelser (og det der er værre) er efterhånden blevet en del af livets repertoire for mit vedkommende. Derfor er jeg nødt til at kunne håndtere dem med et vist overskud som gør, at jeg ikke bliver vanvittig af dem og ender med at sætte mine børn i Den blå avis. Og én af strategierne til at håndtere mine udfordringer er ikke at beskæftige mig med dem hele tiden, og slet ikke når jeg føler mig allermest udfordret.

Forleden fandt jeg så et par søde og sjove blokke, som understøtter strategien. Jeg skriver bare mine mange opgaver ned og starter med at løse dem fra en ende af – uden overhovedet at spekulere over dem. I simply get shit done.

img_0870

Og apropos getting shit done, så har jeg efterladt et bombet køkken efter aftensmaden som jeg lige skal have styr på inden jeg hopper i kanen.

God søndag aften.

Kh Sisse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt kontor